nurul hafiz's FotoPage

By: nurul hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 15-Jul-2008 08:29 Email | Share | | Bookmark

seronoknyer masuk utan
sarah yg challenger
meredah ayo sungai
View all 6 photos...


Wednesday, 28-May-2008 10:25 Email | Share | | Bookmark
apa dah jadik......?

ni time sarah ceria sgt, main golek2 ngan abah
sarah suka topi kuning ni,ibu lak dia soh pakai topi grey
ni gaya sarah nak menyakat ibu+abah
View all 6 photos...
mulai skrg ibu nak start blk download gambar2 sarah. insyallah akan beterusan...........amin.

2-3 minggu ni sarah asyik meragam jer, boleh hilang sabar dibuatnyer . maybe ini tanda2 awal dia mengada2 nak dpt adik kot. ms trimester 1st dl baik sgt2, blk umah terus g tgk ikan n bg ikan mkn, main kete la, main kuda la, main shopping2 la, bila dah penat main lari2 kat ibu+abah nak mtk peluk+cium konon2 dapat charge tenaga lah wat mcm tu, kdg2 abis satu muka dia bagi peluh massyam dia tp ibu+abah x kisah layan jer gelagat si kecik ini. apa yg ibu+abah kisahkan skrg ni, smp jer umah mesti x nak msk. start ambik dr umah nenek enon kalau kita terus blk mesti x puas ati dok dlm kete tu sampai la ibu@abah tukar haluan lain bwk g pusing2 kat taman tu br la dia tsengih2......... setiap mlm lak comfirm menangis2 kalau pujuk pun x jln. pening ibu+abah pikir apa yg patut dibuat. smlm br try cara nak bg sarah bhenti nangis, bw dia kuar g jalan2 kat parking pastu naik turun lif pusing2 blk umah, mmg gerenti pas2 ceria blk. pukul 2,3,4 pagi lak menangis lg mngigau2, seronok sgt ke sarah main waktu siang tuuuuu smp jadik mcm ni????????? mulut ibu ni dah mcm donald duck rasenya menghembus sarah ngan ayat kursi+3 qul+doa tido stiap mlm tp ........... gak. PELIK BIN AJAIB betul lah........


Wednesday, 4-Apr-2007 05:03 Email | Share | | Bookmark
7 bln

ngan ibu kat R&R tapah
kat hotel excelsior,ipoh
kena andam ngan abah
View all 4 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net